i Södermanland-Östergötlands region

Den 8:e november ses vi på Villan i Åtvidaberg, incheckning från 11.00.

Lunchen serveras 12.00-13.00 och direkt efter den promenerar eller åker vi bil till bowlinghallen i Åtvidaberg (där barnen i första hand får bowla). Vi kommer vara där ca 2 timmar och där intar vi även lite eftermiddagsfika. Efter det beger vi oss tillbaka till Villan där tanken är att vi vuxna har en stund att prata och lyfta eventuella frågor till varandra.

Det kan vara så att vi får besök av en dysmelist, en kille i 20-25 års åldern som kanske kan dela med sig av sina erfarenheter. Barnen har då möjlighet att gå till en gympasal/tennishall bredvid Villan där det kommer finnas vuxna som tar hand om dem. Tiden vi har där är 16.00-18.00. Se till att barnen har med gympakläder och inomhusskor.

18.30 serveras middag

Efter middagen finns det möjlighet för de barnen som vill att titta på film.

Vad gäller logi kommer vi inkvartera oss på hotell Villan, där vi bor i dubbelrum med extrasäng/madrass eller i 4-bädds stugor som ligger i anslutning till hotellet. I båda fallen medtag egna handdukar. Det finns begränsat med sovplatser men vi försöker givetvis ordna så alla som vill får plats men anmäl Er gärna så fort som möjligt så det finns god tid att planera detta.

söndagen äter vi frukost i lugn och ro för att sedan gå ner till bandyplan (ligger precis intill hotellet) där de som vill får spela bandy eller bara prova på att åka skridskor. Ta med egen utrustning, även hjälm. Givetvis behöver inte alla åka skridskor utan man kan umgås bredvid och vänta på lunch i form av grillad korv/hamburgare. OBS! Inga barn eller vuxna får beträda isen med skor inte heller om du som vuxen ska hjälpa ditt barn utan då krävs skridskor även på dig.

Efter lunchen tackar vi för denna gång!

Kostnaden för detta kommer att vara 0-3 år gratis, dock i vuxens säng, 200 kr 4-18 år och 300 kr per vuxen.
Önskar man bara vara med under lördagen, alltså utan övernattning är priset 100:-/p.

Meddela allergier och specialkost vid anmälan.

Sista anmälningsdatum 17 oktober.

Reservation för ändringar i programmet.

Far och morföräldrar är varmt välkomna att hälsa på oss under dessa dagar. Det kan vara bra att få se fler barn med samma diagnos i olika åldrar och se hur duktiga våra barn är och vad de klarar av.

Varmt välkomna hälsar Hanna Meidler (0708-964126) och Marcus Carlberg (maccanc[at]hotmail.com *) med familjer

*) ersätt [at] med @ innan du skickar epost